Početna Mobilne aplikacije Aqua Mail – E-mail klijent za Android

Aqua Mail – E-mail klijent za Android

Aqua mail je novi E-mail klijent za Android uređaje, a radi na Androidu 2.0 i novijem.
Ova aplikacija je alternativa  K9 mail,  MailDroid  i sličnim E-mail klijentima,  a prilikom testiranja se pokazala puno brža i jednostavnija za korištenje od ove dvije aplikacije.

Uz pomoć ove aplikacije moguć je istovremen pristup više e-mail računa, dok besplatna verzija podržava 2 e-mail računa. Podržani su glavni email protokoli : IMAP, POP3, SMTP. Cijena PRO verzije je 6.50 $ što i nije mnogo za sve one koji traže ovakvu vrstu aplikacije.

Osim navedenog razlika je što u besplatnoj verziji moguće je koristi samo jedan identitet i nije moguće promijeniti potpis u odlaznim mailovima.

Preko Aqua Mail-a moguće je pristupiti vašem IMAP inboxu, moguća je sinkronizacija, slanje i brisanje poruka, a aplikacija podržava automatsku provjeru koju je moguće za koju je moguće podesiti vremenske intervale, zavisno o danu u tjednu ili vrsti internet konekcije.

Posebno nam se svidjelo to što sve attachmente možete lako spremiti na memorijsku karticu vašeg telefona.

Aqua Mail je trenutno najbolji e-mail klijent – aplikacija za Android uređaje i naš savjet je da je svakako isprobate ukoliko ako koristite više e-mail računa.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version