Početna Mobilne aplikacije Any.DO – lista zadataka

Any.DO – lista zadataka

Any.DO je jedna od najboljih aplikacija za kreiranje liste zadataka na mobilnim Android i iOS uređajima. Osim te dvije platforme ova aplikacija je dostupna i kao ekstenzija za Google Chrome web preglednik.

Prilikom prvog pokretanja potrebno je kreirati korisnički račun ili se logirati putem Facebooka. Prvo što će te zamijetiti kod ove aplikacije je njeno minimalističko no vrhunski izvedeno sučelje. Na vrhu se nalazi traka u koju se upisuje novi zadatak.

Any.DO - lista zadataka 1

Nakon kreiranja zadatka moguće je zadati vrijeme i datum i podesiti zvuk obavijesti, svrstati ga u neku od kreiranih mapa (npr. posao, osobno…) ili dodati mu napomenu.

Ispod alatne trake za unos novog zadatka, nalaze se liste Today, Tomorrow, Upcoming i Someday. Zadaci se jednostavnim povlačenjem prebacuju u željenu listu, a obavljeni zadaci se precrtaju povlačenjem prsta preko njihovog naziva. Listu obavljenih zadataka moguće je isprazniti tako da zatresemo mobilni uređaj.

Osim pisanja zadataka, aplikacija podržava i glasovni unos putem Google Voicea,  a podržano je osim vlastite sinkronizacije,  i sinkronizacija s Google zadacima.

Zanimljivo je što Any.DO i automatski obavještava o propuštenim pozivima, no ova opcija se može isključiti, a podržava i opciju dijeljenja zadataka s telefonskim kontaktima.

 

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version