Početna Tableti Acer Iconia Tab A700

Acer Iconia Tab A700

Iconia Tab A700 je najnoviji tablet koji je proizveo Acer, a uređaj dolazi s četverojezgrenim procesorom i full HD zaslonom rezolucije 1920 x 1200 px.

Specifikacije

Iconia Tab A700 je 10“ tablet, dimenzija 259mm x 175.2mm x 10.9mm. Uređaj dolazi s Android 4.0 Ice Cream Sandwich operativnim sustavom. S desne strane se nalazi microSD utor, kao i micro-HDMI utor, dok se s lijeve strane nalaze dugme za paljenje i 3.5mm audio utor za slušalice i zvučnike.

Dugme za podešavanje zvuka i zaključavanje se nalazi na vrhu tableta, dok su na donjoj strani USB utor, zvučnici kao i dugme za resetiranje. S prednje strane se nalazi i kamera od 1 MP koja služi za video pozive.

Stražnja strana Iconia A700 tableta je napravljena od plastike i nije kvalitetna kao kod iPad ili Asus Transformer Pad Infinity 700. Na stražnjoj strani se nalazi i kamera od 5 MP s auto fokusom, a podržava i snimanje video zapisa rezolucije do 1080p. Ispod poklopca se nalazi baterija od 9800mAh koja može izdržati 10 ak sati.

Procesor i memorija

A700 posjeduje četverojezgreni Tegra3 procesor a svaka jezgra ima radnu frekvenciju od 1.3GHz, a uređaj dolazi s 1GB radne memorije.

Zaslon

Zaslon je veličine 1920 x 1200 px s 224PPI, je solidno napravljen, slika je oštra no vidljiv je i nedostatak svjetine, tako čak kada se svjetlina podesi na maksimum, dojam je da je slika malo tamna.

Operativni sustav

Kako smo već naveli, Acer Iconia Tab A700 dolazi s modificiranim Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich operativnim sustavom, a najznačajnije modifikacije su pop-up prozor s postavkama u task bar-u i prečica za brzo upravljanje funkcijama tableta. Osim navedenog, u operativni sustav je integrirana aplikacija Acer Ring koja služi za kontroliranje slidera, uređivanje prečaca i brz pristup favoritima.

Iconia Tab A700 se prilikom testiranja pokazao  da ipak, što se performansi tiče, ipak zaostaje za konkurencijom i da  nema tehničke karakteristike  koje bi trebao imati jedan tablet više srednje klase.

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version